Het doel bij yogastudio Shakti is het in balans brengen van lichaam en geest, en yoga toegankelijk te maken voor iedereen.

De naam Shakti is ontleend aan het Sanskriet, de oude taal van India en betekent de creatieve levenskracht van de Moeder Aarde.

Wat is Yoga? Yoga betekent letterlijk `verbinding`. Het ultieme doel van elk type yoga is het verenigen van lichaam geest en ziel

Yoga biedt vele voordelen of je nu conditie en lenigheid wil verbeteren, stress wil verminderen of meer spirituele betekenis aan je leven wil geven.
Belangrijk tijdens de lessen is het leren luisteren naar de signalen die het lichaam geeft. Het zal altijd aangeven hoe ver men kan gaan. Dus geen prestatiedrang en nooit forceren.

Bij yogastudio Shakti worden onder leiding van een ervaren docent diverse vormen van yoga en pilates beoefend. Er worden ook regelmatig workshops gegeven. Zo is er voor iedereen ongeacht leeftijd, conditie en lenigheid wel een vorm van yoga of pilates te beoefenen. De eigen praktijkruimte bestaat uit een sfeervolle yogazaal, een ontvangstruimte met zithoek en een kleedkamer/pantry met toilet.